Wat zeggen  anderen over de vloerexpert com?

Referentie De Vloerexpert com - Werkspot
Referentie De Vloerexpert com - Marktplaats
Referentie De Vloerexpert com - Kluswebsite

Referenties De Vloerexpert com

 • John en Katrin
  Super ervaring. Doet wat hij beloofd. Gezellige man, verstaat zijn vaak. Heeft ons goede adviezen gegeven om de vloer lang zo mooi te houden. Vloer is heel erg mooi geworden. Wij zullen hem zeker aan iedereen aanbevelen.
  John en Katrin
 • Mevr. Dekkers
  Onze houten vloer ziet er weer super uit. We krijgen veel complimenten en sommige mensen denken dat we een nieuwe vloer hebben laten leggen. Het afspreken ging vlot en Niek is een goede en aardige vakman. Hij liet ons ook weten hoe we de vloer het best kunnen onderhouden.
  Mevr. Dekkers
 • Dhr. de Bok
  Niek heeft mooi werk gekeverd. De gelakte vloer geschuurd en daarna geolied. Het resultaat is prachtig en zoals hij al zei 'natuurlijker'. Er was wat onduidelijkheid over de plinten (het vervangen zat niet in de offerte) maar dat is later goed opgelost. We hadden iets zorgvuldiger afspraken moeten maken over wat er gedaan zou worden en hoe.Helaas heb ik hem na afloop van de de klus niet meer gesproken. Niek werkt zorgvuldig en snel.
  Dhr. de Bok
 • Mevr. Duppen
  Mijn vloer is zo veel mooier geworden na de "behandeling". Het contact met Niek van de vloer expert was prettig. Er werden duidelijke afspraken gemaakt, die precies nagekomen werden. Hi kwam nauwgezet op precies de afgesproken tijd. Niek neemt de tijd om alles goed uit te leggen, de voor en nadelen te bespreken. Tijdens de uitvoering was het contact prettig, ik voelde me serieus genomen en zag dat de vloer met zorg behandeld werd. Ik zou deze vak aan iedereen aanbevelen.
  Mevr. Duppen

Enkele foto’s van onze projecten