Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contactformulier


reCAPTCHA


U bent tevreden met uw houten vloer, uw parket. Echter de gebruikssporen worden zichtbaar en het parket dient geschuurd te worden. Uiteraard kunt u kiezen voor een nieuwe vloer. Maar uw parket schuren en opnieuw lakken is een sneller en goedkoper alternatief. Wilt u een andere kleur? Geen probleem, ook dat is te realiseren bij een vloerrenovatie.

 

Veel gestelde vragen over Vloerrenovatie

 

  1. Hoe gaat het parket schuren in zijn werk?

Wij schuren het parket drie keer. Van grof naar fijn om alle vervuiling en beschadigingen te verwijderen. De kanten worden met een speciale kantenschuurmachine geschuurd. Daarna wordt de gehele vloer gepolijst om een egaal beeld te krijgen. Hierna verwijderen we alle stof van de vloer. En tot slot lakken of oliën we de vloer.

Op de pagina Wat is Vloerrenovatie kunt u meer informatie vinden over de werkwijze.

 

  1. Geeft parket schuren veel stof?

Nee, wij werken stofvrij. U hoeft dus na de renovatie niet het hele huis opnieuw te stoffen.

 

  1. Hoelang duurt de vloerrenovatie?

Hoelang de vloerrenovatie duurt is uiteraard afhankelijk van de bewerkingen, de oppervlakte en het aantal ruimtes. Maar doorgaans regelen wij dit voor u in één dag.

 

  1. Wat moeten wij zelf doen?

Het enige wat u moet doen is de ruimte leeg maken en na de vloerrenovatie weer inrichten. De rest verzorgen wij voor u. U kunt dan heerlijk genieten van uw vernieuwde (gerenoveerde) ruimte.

 

  1. Wat zijn de kosten?

Op de pagina Kosten staat meer informatie over de kosten van vloerrenovatie. Wilt u een offerte, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op.

 

Enkele foto’s van onze projecten