Wanneer laat je je houten vloer renoveren?

Bijvoorbeeld:

  • als de houten vloer er minder mooi begint uit te zien
  • er is een wijziging in de kamer geweest waardoor de vloer niet meer mooi aansluit (maat of kleur)
  • u wilt uw houten vloer een nieuwe look geven
  • uw houten vloer is beschadigd

Een houten vloer renovatie laat zorgt ervoor dat een kamer enorm opknapt, dat de vloer er weer zo goed als nieuw uitziet.

Is het niet enorm veel gedoe zo’n houten vloer laten renoveren?

Nee. Natuurlijk is het gemakkelijker om niets aan de vloer te doen (dan hoeft de kamer niet leeg, geen mensen over de vloer en kost geen geeld), maar daarmee kom je ook niet verder 🙂. Maar je hoeft GEEN vrij te nemen omdat je er niet bij aanwezig moet zijn. Sterker nog je wilt er misschien niet bij zijn omdat je toch niet over de vloer kunt lopen en je dan ook geen last hebt van het lawaai van de machines. Op de pagina renovatieproces staat beschreven hoe het in zijn werk gaat

Geeft het renoveren veel stof?

Nee. Wij werken nagenoeg stofvrij. Nadat de vloer gerenoveerd is, hoef je dus niet meer te stoffen dan normaal.

Wat moeten we allemaal voorbereiden?

Niets, nou ja bijna niets. U hoeft alleen maar te zorgen dat de ruimte leeg is en, nadat het gerenoveerd is, weer opnieuw inrichten én genieten van uw vernieuwde kamer! Wij zorgen voor de rest.

Kortom een houten vloer laten renoveren is vaak makkelijker dan u denkt en de kamer knapt er enorm van op (zo goed als nieuw). Mocht u nog andere vragen hebben? Dan kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen of op bij Veel gestelde vragen kijken.